Vrijdag 8 februari 2019 viel in Duitsland de hoofdprijs van.248.942,30, vrijdag : Amsterdammer wint bijna 4 ton bij de Eurojackpot. .
Voor de Spaanse Euromillions is dat: zowel voor de vrijdagtrekking als de dinsdagtrekking speelt u mee online casino ground in de El Millón verloting.
Je zal over de grens in België je loten voor de Euromillions moeten halen.
Euromillions winnaars, de, euromillions vergeeft grote geldprijzen.De jackpot staat nog steeds op 90 miljoen euro.Dit is wel zo prettig.Euro für 6 Richtige und 0 Mio.Je kan je ook aanmelden om eenmalig deel te nemen, zonder dat je vast zit aan een abonnement.
In Nederland kan de prijs alleen vallen als je online deelneemt aan deze loterij.
Je speelt dan al mee voor 1 lot.
Waar vroeger nog veel werd gespeeld op nationale loterijen als de Lotto en de Staatsloterij kiest men er tegenwoordig steeds vaker voor om mee te spelen met Europese loterijen als de Euro Millions.
De loterij vindt twee keer week plaats op dinsdag en vrijdag.Euro im Spiel.Winkelspeler IN schiedam wint.726,90 euro.Online tickets Euromillions kopen, klik hier om online een lot te kopen voor de Euro Millions loterij van deze maand.De minimale inleg voor deze loterij bedraagt 16,80.De tweede grootste prijs viel ook in het verenigd koninkrijk.Nederlandse prijswinaars Eurojackpot 2018, november 2018: De jackpot van 90 miljoen is na 4 weken eindelijk gevallen.Zoals je al leest zijn niet alle Europese landen aangesloten.Het voordeel van deze loterijen is dat het prijzengeld veel groter is als de nationale loterijen.EuroMillions Frankrijk Koop je een lot voor de loterij vanuit Frankrijk dan maak je nog eens kans op extra geldprijzen.Hij is 1 van de 4 winnaars in de tweede prijscategorie.De tweede prijs is wel gevallen op twee loten in Nederland.De grootste record prijzen ooit gevallen bij euromillions zijn gewonnen door twee Britten en een Fransman. .